ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

News

Ξύλινο USB για Γάμο και Βάπτιση

Κατηγορία: News

Βιντεοκάλυψη και φωτογράφιση γάμου και βάπτισης το 2018! Όσοι είστε πελάτες μας μπορείτε να καταλάβετε ότι δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα, διαθέτουμε κινηματογραφικές κάμερες με υψηλή ευκρίνεια εικόνας με ζωντανά χρώματα! Ένας τρόπος για να κρατήσουμε αναλλοίωτη αυτή την ποιότητα είναι να παραλάβετε το βίντεο του γάμου και της βάπτισης σε bluray, όμως αυτός ο δίσκος τείνει να εξαφανιστεί, έτσι αποφασίσαμε ένα τρόπο προβολής του βίντεο του γάμου ή της βάπτισης σε USB stick 3.1! Το usb είναι ξύλινο με ξύλινη θήκη, με ιδικό μηχάνημα laser χαράζουμε το όνομα σας πάνω το usb και στην ξύλινη θήκη του! Για να παρακολουθήσετε το βίντεο από το USB το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε απ’ ευθείας στην τηλεόραση!  

Χωρίς χρέωση σακούλας

Κατηγορία: News

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως οι πλαστικές σακούλες από 1-1-18 χρεώνονται 0,04€/ σακούλα. το φωτογραφείο πανόραμα για να μην χρεώνει τους  πελάτες του, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες σακούλες χωρίς χρέωση χάρτινες ή υφασμάτινες. 

Νέο μηχάνημα στο εργαστήριο φωτογραφίας ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Κατηγορία: News

Αντάξια το νέο Ιταλικό μηχάνημα PhotoStory Italo κατασκευής ψηφιακών άλμπουμ αντικατέστησε το flush Mount που δουλεύαμε από το 2013! Ακόμα καλύτερη ποιότητα στο ψηφιακό σας άλμπουμ, ακόμα πιο σταθερή ράχη!!! Παραλαβή άλμπουμ την ίδια ημέρα!!!! Ταχύτητα παράδοσης με εγγύηση αντικατάστασης του ψηφιακού άλμπουμ!!! 

Νέος εξοπλισμός για εκτυπώσεις σε κούπες, παζλ κ.α

Κατηγορία: News

από το 2010 λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα printforyou.gr με πρωτότυπα δώρα και ιδέες για την φωτογραφία! Ανανεώσαμε τον εξοπλισμό με μηχανήματα που κάναμε εισαγωγή από την Αμερική. Μία επένδυση που ξεπερνά τις 10.000€!!! η εκτύπωση σε όλα τα αντικείμενα  αγγίζει την ποιότητα φωτογραφίας. Εκτυπώσεις με την φωτογραφία ή το λογότυπο σε μπλουζάκια, μπουφάν, κούπες, παζλ, τσάντες, mousepad, σουβέρ, κουβέρ, στυλό, ρολόγια τοίχου, πορτοφόλια, πέτρες, πορσελάνες και πολλά ακόμα αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα printforyou.gr

 

πλουζάκια

 

Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών COM_TZ_READ_MORE_TITLEΠρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Κατηγορία: News

Tο κατάστημα Πανόραμα σας καλωσορίζει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών.

Φωτογραφειο

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

2421029717  info{at}fotopanorama.gr

Μεταμορφώσεως - Γ.Καρτάλη Βόλος

Οικονομικα πακετα γαμου και βαπτισης 
εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις!

Copyright © 2017 Studio Panorama. All rights reserved.

Φωτογραφειο Πανοραμα

Εσείς σχεδιάζετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.... Εμείς αναλαμβάνουμε με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο να την θυμάστε για πάντα! Αποτυπώνουμε την κάθε στιγμή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας με σύμμαχο μας την τεχνολογία και τις γνώσεις μας πάνω στην φωτογραφία και το βίντεο!

Ο γαμος σας ειναι το εργο τεχνης μας!

Γνωριζετε ο,τι

full HD

Το studio πανόραμα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να είναι το φωτογραφείο πανόραμα ένα από τις πρώτες σας επιλογές για την κάλυψη του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας!

DOLBY digital

Με τον πιο κρυστάλλινο ήχο παρουσιάζουμε τον γάμο σας σε blu ray ή σε DVD. Με τους κώδικες της dolby είναι επεξεργασμένο το υλικό του βίντεο! Δυνατότητα να ακούσετε πραγματικό surround και να ζήσετε ξανά ως θεατές πλέον την ημέρα του γάμου σας! 

Ψηφακό άλμπουμ

Το φωτογραφείο πανόραμα από το 2007 διαθέτει δικό του εργαστήρι δημιουργίας, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας ψηφιακών άλμπουμ. Το ψηφιακό σας άλμπουμ είναι δεύτερης γενιάς μιας που μπορεί και επιζεί μέσα στο νερό για μήνες! Μαζί με το άλμπουμ σας παρέχουμε και εγγύηση αντικατάστασης στην εκτύπωση και το δέσιμο!

online Print 
εκτυπωση φωτογραφιων απο το σπιτι!

Facebook Page

Google Plus